Вибори

І.Луценко програє позов проти А.Гриценка у суді – заява "Громадянської позиції"

У партії "Громадянська позиція" впевнені, що позов проти кандидата в президенти Анатолія Гриценка, який подала народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка", представник президента в парламенті та дружина генпрокурора Юрія Луценка Ірина Луценко буде нею програний.

Окрім цього, у партії зазначили, що наразі проти А.Гриценка немає жодного провадження і не отримано жодного офіційного позову.

"А у разі їх появи - ми не будемо ховатися і чесно прийдемо до суду, якщо до цього дійде справа. Але хочемо додати на замітку: всі попередні суди проти влади наша команда виграла. Тож ми переконані, що цей позов поданий Луценко - буде нею програний", - наголосили у прес-службі.

"ле чи гоже мамі справжнього воїна, який вирішив захищати свою землю за покликом душі і серця, кричати про це на кожній велелюдній площі? Ба більше – судитися, щоби довести що він не жирафа? Чому цей дорослий чоловік... сам не може розповісти про свою службу щиро і без допомоги мами? І чи знає він, що його ім’я використовують у брудному політичному театрі одного актора – Петра Порошенка?", - додали у прес-службі А.Гриценка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ