Вибори

ДБР не веде жодної справи, де Гриценко має статус підозрюваного чи обвинуваченого - заява "Громадянської позиції"

Державне бюро розслідувань не веде жодних проваджень, в яких кандидат у президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко фігурує як обвинувачений чи підозрюваний.

"Слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, досудове розслідування кримінальних проваджень, в яких Гриценко Анатолій Степанович має процесуальний статус підозрюваного чи обвинуваченого, не здійснюється", - йдеться у відповіді ДБР на запит прес-служби А.Гриценка, повідомляють на сайті "Громадянської позиції" у понеділок.

У прес-службі політика зазначили, що 22 січня деякі інтернет-ЗМІ поширили недостовірну інформацію про порушення кримінальної справи проти А.Гриценка та опублікували відповідний витяг з єдиного реєстру досудових розслідувань щодо даного кримінального провадження. У зв’язку з цим уповноважений кандидата в президенти А.Гриценка Руслан Чорнолуцький наприкінці січня звернувся за роз’ясненнями до Державного бюро розслідувань, де йому повідомили, що у жодній кримінальній справі ДБР А.Гриценко не фігурує ані як обвинувачений, ані як свідок.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ