Вибори

План Кремля: усунути від посади Порошенка та привести до влади проросійський парламент – нардеп від "БПП"

Наразі Російська Федерація спрямувала основні ресурси на втручання у виборчу кампанію в Україні, заявив голова фракції партії "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

"Днями розвідка США оприлюднила звіт, де чітко зазначено плани Кремля: усунути від посади Президента Петра Порошенка та привести до влади проросійський парламент. Це доводить – основні ресурси ворог спрямував на втручання у виборчу кампанію в Україні для перемоги проросійських сил. Ніхто не сумнівається, що Москва прагне реваншу. Тому на найближчих виборах необхідно пам’ятати: ми обираємо не просто Президента, а Верховного головнокомандувача армії, який мусить дати відсіч Путіну!", – сказав він під час Погоджувальної Ради у понеділок, повідомляють у прес-службі партії.

При цьому А.Герасимов зазначив, що на форумі "Від Крут до Брюсселя" колишній Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив: "Якщо Росія припинить бої – не буде більше війни. Якщо Україна припинить боротися – не буде більше України!".

"Нагадаю слова видатного українського дипломата, письменника і громадського діяча Юрія Щербака: "Головнокомандувачів не міняють під час битви. Це знала Великобританія Черчилля і Сполучені Штати Рузвельта – їх не міняли", – підсумував голова фракції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ