Вибори

Правоохоронці мають неупереджено розслідувати порушення під час виборчої кампанії - І.Геращенко

Правоохоронні органи повинні неупереджено розглядати заяви про порушення виборчого законодавства та розслідувати факти таких порушень, наголошує перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Дуже важливо, щоб силові структури, які зобов'язані жорстко розслідувати будь-які спроби порушення виборчого законодавства, діяли аполітично та без подвійних стандартів. Пролунали певні заяви від двох політичних сил. Ми очікуємо дуже ретельного розслідування силових структур", - сказала вона на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

Як зазначила І.Геращенко, важливо, щоб політичні сили не втягували правоохоронні органи в передвиборчі "баталії", а силові структури не підігрували тим чи іншим політичним силам.

Раніше на засіданні погоджувальної ради голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов заявив про підготовку підкупу виборців представниками партії "Батьківщина".

У свою чергу лідерка партії та фракції "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко повідомила, що її політсила передасть до Міністерства внутрішніх справ заяву про організацію підкупу виборців на користь президента України Петра Порошенка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ