Вибори

Кандидату в президенти від "Сили людей" Дмитру Гнапу не дають розмістити в Києві білборд із гаслом "Жити по-новому"

Висунутий від партії "Сила людей" кандидатом в президенти Дмитро Гнап заявив, що не може розмістити у Києві агітаційний білборд із гаслом "Жити по-новому".

"Дорогой Віктор Фьодорич (Янукович – ІФ)! Ти з країни втік, але справа твоя живе. Майже тиждень ми не можемо розмістити в Києві один єдиний біг-борд", - написав Д.Гнап у Фейсбук в середу.

За його словами, щоб не розміщувати агітацію Д.Гнапу називають безліч відмовок.

"Які тільки причини нам не називали. І, що у власника борду можуть бути через це проблеми. І що це не законно, оскільки повторює іншу рекламу. Хоча, фраза "жити по-новому" не є зареєстрованою торговельною маркою і не може нею бути. І про те, що потрібна нам площина, хоч в базі позначена як "вільна", але буквально перед нашим дзвінком виявилася кимось заброньована на три місяці", - зазначив він.

"Зрештою, два оператори, які погодились розмістити, тепер просто тягнуть час і не виходять на зв'язок. Тому, у мене прохання до власників бордів в столиці. Якщо вам не страшно і ви маєте вільну площину 3х6, здайте нам в оренду хоча б на місяць. Ми оформлюємо все легально", - додав журналіст.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ