Вибори

Ірина Луценко хоче подати на Гриценка до суду через слова про її сина

Представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко має намір подати до суду на кандидата в президенти України, лідера партії "Громадянська позиція", екс-міністра оборони Анатолія Гриценка через його слова про сина І.Луценко Олександра.

"Дізналася від кандидата в президенти Гриценка, що ми ховали свого сина від фронту. Наш Сашко, на відміну від бравого екс-міністра оборони, в 2014 добровольцем пішов на фронт. Служив простим солдатом в 55 бригаді", - написала І.Луценко на сторінці у Facebook у середу.

За її словами, необхідне обмундирування і продукти харчування для сина і його товаришів по службі сім'я купувала за свої кошти.

"Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка до суду. І всі гроші віддам на потреби армії", - заявила І.Луценко.

В інтерв'ю Дмитру Гордону, розміщеному на каналі журналіста в Youtube 29 січня, А.Гриценко говорив, що не ховав свого сина Олексія Гриценка від служби в зоні АТО в 2014 році, як це зробив "Порошенко, або Луценко, або Пашинський, або Турчинов".

Генеральний прокурор України Юрій Луценко відреагував на слова А.Гриценка, заявивши, що дає йому добу на вибачення.

У середу вдень А.Гриценко вибачився перед сином генпрокурора, але не має наміру вибачатися перед самим Ю.Луценком.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ