Вибори

Анатолій Гриценко дав свідчення в МВС у справі про напад на нього та команду "Громадянська позиція" в Одесі

У Головному слідчому управлінні Нацполіції України відбувся допит лідера "Громадянської позиції" та кандидата в президенти Анатолія Гриценка стосовно нападу на нього та його команду в Одесі, 28 листопада 2018 року.

"Щойно був на допиті в Головному слідчому управлінні Нацполіції. Виклав слідчому відомі мені факти створення за вказівкою Президента організованої злочинної групи в складі генерал-майора Юрія Федорова (начальник особистої охорони Президента), генерал-лейтенанта Віктора Кононенка (заступник голови СБУ) та генерал-майора Олександра Довженка (керівник обласного управління СБУ в Одесі), які організували, керували бандитами, а тепер їх приховують від затримання Нацполіцією. Сподіваюся, слідство Нацполіціі зробить від нього залежне для запобігання подібним злочинам", - розповів журналістам А.Гриценко після допиту в МВС.

Кандидат в президенти також повідомив, що мав розмову з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"Домовилися про взаємодію з метою викриття і блокування "сіток" із скупівлі голосів та протидії силовим провокаціям під час виборів", - додав політик.

Як повідомлялося, 28 листопада 2018 року в Одесі близько невідомі чоловіки в масках скоїли напад на активістів та партійців "Громадянської позиції" та зірвали ефір А.Гриценка на місцевій радіостанції. Постраждали троє членів партії, у двох з них діагностували струс мозку. 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ