Вибори

Насіров просив повернути йому закордонний паспорт, щоб поїхати у Давос як кандидат у президенти - САП

Екс-голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров клопотав перед судом повернути йому закордонний паспорт, оскільки хотів начебто поїхати у швейцарський Давос на Всесвітній економічний форум як кандидат у президенти.

"23 січня 2019 року за участю прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Шевченківському районному суді міста Київ відбулося судове засідання по суті з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні про обвинувачення екс-голови ДФС України та керівника Департаменту ДФС України. Стороною захисту у судовому засіданні подано клопотання про повернення обвинуваченому паспорту для виїзду за кордон, мотивуючи це "...запрошенням для участі у Всесвітньому економічному форумі в м. Давосі, Швейцарської Конфедерації як кандидата в Президенти України, суспільного та політичного лідера", - йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у четвер.

Водночас, як зауважили в САП, інформація про те, хто саме запросив підсудного Р.Насірова на форму у Давос, так само як і саме запрошення в матеріалах та тексті клопотання відсутні і суду надані не були.

"За результатами розгляду заявленого клопотання судом відмовлено у його задоволенні", - зазначили в САП.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ