Вибори

Бойко: Ми захистимо права всіх, хто цього потребує

Співголова "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко заявив, що після перемоги на виборах, скасує всі антисоціальні рішення нинішнього уряду і коаліції, а держава буде нести соціальну відповідальність за своїх громадян.

"Весь цей час в парламенті ми боролися за повернення пільг ветеранам, які захистили нашу країну від фашизму. Ми боролися за повернення пільг і виплат ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, які захистили країну від атомної катастрофи. Ми домоглися того, що Конституційний Суд України визнав антизаконним позбавлення пільг для цих категорій наших громадян. Влада намагається ігнорувати рішення Конституційного Суду, не дивлячись на те, що ці рішення є обов'язковими до виконання і оскарженню не підлягають", - сказав Ю.Бойко на засіданні Соціальної ради України з питання виконання рішення КСУ і відновлення соціальних пільг ветеранам та ветеранам Великої Вітчизняної війни, повідомляє прес-служба "Опозиційної платформи - За життя" в п'ятницю.

Політик зазначив, що до парламенту вже подані і зареєстровані відповідні законопроекти, які відновлюють справедливість щодо ветеранів і чорнобильців.

Зокрема, це законопроект № 9428, який повертає пільги ветеранам, проект постанови № 9212 про відновлення пільг і виплат чорнобильцям на підставі рішення Конституційного суду, а також законопроект № 9019 про відповідні зміни в бюджет.

"Ми будемо домагатися справедливості і відстоювати права людей. Ми захистимо права всіх, хто цього потребує. Після перемоги на виборах, ми скасуємо всі антисоціальні рішення цього уряду і коаліції, держава буде нести соціальну відповідальність за своїх громадян" - підкреслив Ю.Бойко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ