Вибори

Юрій Бойко пояснив, чому пішов на вибори президента як самовисуванець

Один із засновників "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат України Юрій Бойко пояснив, що висунув свою кандидатуру на виборах президента України як самовисуванець, оскільки ще не завершено питання юридичного оформлення створення партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Я подав документи кандидата в президенти як самовисуванець, оскільки ще не завершено юридичний процес оформлення створення партії "Опозиційна платформа - За життя". При цьому ми проведемо форум "Опозиційної платформи - За життя", на якому буде задекларовано підтримку моєї кандидатури. Також мене підтримує ще низка організацій", - сказав Ю.Бойко журналістам після подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти в четвер.

Політик також зазначив, що не бачить проблем через те, що частина "Опозиційного блоку", яка "залишилася в минулому, і яка орієнтується на бізнес", створює певні складнощі для нього.

Ю.Бойко приніс у четвер до ЦВК документи кандидата в президенти разом зі своїми соратниками, серед яких деякі депутати, які входять до фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді, зокрема Нестор Шуфрич, Сергій Льовочкін, Наталія Королевська, Юрій Павленко, Юрій Мірошниченко, Михайло Папієв і ще кілька депутатів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ