Вибори

Богомолець вважає необхідним створення Міжнародного наднаціонального центру протидії тероризму

Тероризм, як жахливий вірус, інфікує зараз різні країни, тому повинен бути створений Міжнародний наднаціональний центр протидії тероризму, до складу якого входили б і психологи, і представники спецслужб, і військові, і дипломати, вважає нардеп Ольга Богомолець.

"Я вважаю, що повинен бути створений не лише Європейський, а й потужний Міжнародний наднаціональний центр протидії тероризму (за прикладом ВООЗ). Або ж мають бути розширені функції Контртерористичного управління ООН. У склад такої установи мають входити як представники спецслужб різних держав, так і психіатри, дипломати, військові, теологи та криміналісти", - написала вона на своїй сторінці в Facebook у понеділок, коментуючи смерть очільника польського міста Гданськ Павла Адамовича, який помер унаслідок нападу на нього під час концерту.

При цьому політик наголосила, що дана установа має працювати не над покараннями злочинців, а над тим, як припинити підготовку до терористичного акту.

"Обов’язково має бути розроблений психологічний портрет терориста та колективні напрацювання спеціалістів, як не покарати, а саме припинити підготовку до терористичного акту. Бо зараз працює система, де діє лише кара для злочинців. Але при такій системі скоєного вже не повернеш", - наголосила О.Богомолець.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ