Вибори

Маніпуляції на тему миру за будь-яку ціну небезпечніші, ніж обіцянка знизити тарифи – нардеп від "БПП"

Політики, які вимагають миру в Україні за будь-яку ціну, або не розуміють, чим такий мир закінчиться, або виконують вказівки зарубіжного господаря, у якого знаходяться ключі від миру на Донбасі, вважає нардеп від "БПП" Володимир Куренной.

"Українська "партія миру", яка вимагає миру за будь-яку ціну, мир на колінах, мир ціною нашої свободи і незалежності, або не розуміє, чим такий мир закінчиться, або виконує вказівки зарубіжного господаря, у якого, до речі, і знаходяться ключі від миру на сході України", – написав він на своїй сторінці в Facebook, коментуючи заяви деяких політиків та кандидатів у президенти про мир для України за будь-яку ціну.

При цьому В.Куренной зауважив, що маніпуляції на тему миру є дуже небезпечними для майбутнього країни.

"Маніпуляції на тему миру, миру за будь-яку ціну, небезпечніші навіть, ніж обіцянка знизити тарифи в два, п’ять, двадцять або сто разів. І коли вони говорять про мир, за цими звуками я чую гімн Російської імперії, я чую згортання європейського шляху, свободи, прав людини і демократії. Велика жінка Маргарет Тетчер відповідає всім прихильникам "миру" без пояснення, яким чином його досягати. Мир може бути тільки через перемогу", – наголосив нардеп.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ