Вибори

Наливайченко: Україна повинна адекватно відреагувати на санкційні дії Кремля і ввести нові обмеження

Розширення Російською Федерацією переліку громадян і підприємств України, які підпадуть під російські санкції – "політична гра в списки", вважає лідер Руху "Справедливість" Валентин Наливайченко, йдеться на офіційному сайті політика.

За його словами, формування списку не піддається ніякому здоровому глузду і логіці. Принципи формування санкційного списку мають виключно політичний характер. Отже, мова йде про політичні ігри Російської Федерації, яка намагається "вкинути" в українське суспільство дискусію з приводу фігурантів списку.

Водночас, політик застерігає, що в цьому санкційному списку РФ, який не публікується для громадськості, є реальні українські герої: бойові офіцери та солдати, які щодня воюють на фронті, реально стримуючи ворога.

Україні, на думку В.Наливайченка, потрібно спільно із західними партнерами впевнено рухатися шляхом посилення і розширення діючих санкцій проти Російської Федерації.

"Українська сторона повинна провести консультації перш за все з США, Великою Британією і ЄС, зокрема, по Азовському пакету санкцій для звільнення українських моряків і суден", - зазначив політик.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ