Вибори

Бойко: Команда "Опозиційної платформи – За життя" добилася повернення пільг ветеранам Великої Вітчизняної війни

Конституційний Суд визнав неконституційним рішення про скасування пільг ветеранам Великої Вітчизняної війни, прийняте Верховною Радою законом №76-VIII в 2014 році, повідомляє прес-служба "Опозиційної платформи – За життя".

"Таке рішення КСУ – результат злагодженої роботи депутатів-опозиціонерів і ветеранських організацій", – зазначив співголова "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко.

"Відновлення пільг і компенсацій для ветеранів і учасників Великої Вітчизняної війни, людей, які мають особливі заслуги перед Вітчизною – це ще одна перемога опозиції в боротьбі проти бездумних і антисоціальних дій влади. Закон, проголосований парламентською більшістю в грудні 2014 року, фактично розділив ветеранів на дві групи: "хороших" ветеранів АТО, у яких ніяких преференцій ніхто не відбирав, і "поганих" ветеранів Великої Вітчизняної, чий подвиг влада посилено намагається забути", – сказав народний депутат.

Опозиціонер зазначив, що подання до КСУ ініціювала народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Наталія Королевська.

"І ось, через три роки, законні вимоги були задоволені, і справедливість по відношенню до цих людей восторжествувала. Рішення КСУ – це ще одна перемога команди опозиціонерів в боротьбі за захист прав громадян", – підкреслив Ю.Бойко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ