Вибори

У Чернівецькій області лідером президентського рейтингу є Юлія Тимошенко - опитування

У Чернівецькій області лідером президентського рейтингу є Юлія Тимошенко, яку готові підтримати 21,1% тих, хто визначився і братиме участь у виборах, свідчать результати опитування, проведеного в регіоні соціологічною групою "Рейтинг" у рамках проекту "Портрети регіонів" з 16 листопада по 5 грудня 2018 року.

За чинного президента Петра Порошенка готові проголосувати 11,9%, Юрія Бойка і Володимира Зеленського - 10,7% і 10,5% відповідно, Анатолія Гриценка - 8,8%, Олега Ляшка - 8,2%, Олександра Шевченко - 7, 3%, Святослава Вакарчука - 6,2%, Андрія Садового та Арсенія Яценюка - по 4,1%.

Рейтинг інших кандидатів - менше 3%. Водночас 16,6% жителів області не визначилися з вибором кандидата.

У рейтингу партій лідирує "Батьківщина", яку підтримують 22,4% тих, хто визначився і візьме участь у виборах. За партію "Слуга народу" готові віддати свої голоси 12,2%, БПП "Солідарність" і "Опозиційний блок" - по 11%, "Громадянську позицію" і "Радикальну партію" - 8,9% і 8,3% відповідно, "УКРОП" - 6,5%, "Народний фронт" і "Самопоміч" - по 4,8%.

Рейтинг інших партій - менше 3%. У той же час, майже 19% жителів області не визначилися з вибором партії, кожен десятий - не має наміру голосувати.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ