Вибори

Тимошенко і Шевченко лідирують в президентському рейтингу в Івано-Франківській області - опитування

Лідерами президентського рейтингу в Івано-Франківській області є голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та позафракційний народний депутат Олександр Шевченко.

Про це свідчать результати опитування, проведеного в регіоні соціологічною групою "Рейтинг" у рамках проекту "Портрети регіонів" з 16 листопада по 4 грудня 2018 року.

Так, за Ю.Тимошенко в області готові проголосувати 22,5% тих, хто визначився і братиме участь у виборах, А.Шевченко підтримують 21,8%. За Анатолія Гриценка готові віддати голоси 11,9%, Петра Порошенка - 11,6%, Святослава Вакарчука - 8,7%, Володимира Зеленського - 7,6%, Андрія Садового - 4,4%.

Рейтинг інших кандидатів - менше 3%. Водночас 22,9% жителів області не визначилися з вибором кандидата.

У рейтингу партій лідирує "Батьківщина", яку підтримують 23% тих, хто визначився і візьме участь у виборах. За партію "УКРОП" готові віддати свої голоси 19,6%, "Громадянську позицію" - 10,5%, "Слугу народу" - 9,3%, БПП "Солідарність" - 9%, ВО "Свобода" і "Самопоміч" - 8,8% і 8,2% відповідно.

Рейтинг інших партій - менше 3%. Водночас кожен п'ятий житель області не визначився з вибором партії, кожен сьомий - не має наміру голосувати.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ