Вибори

Ляшко звинувачує у захопленні Інституту серця в.о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун

Влада не тільки забирає в українців можливість полікуватися, але й не дає спокійно це зробити в медзакладі, заявив лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, коментуючи захоплення Інституту серця, яке сталося напередодні.

"Якби серед цих людей були ваші близькі, діти, мами чи онуки – там би кордон силовиків стояв. На жаль, там лікуються тільки звичайні українці, на яких владі начхати, тому вони допустили цей бєспрєдєл", - наголосив О.Ляшко під час Погоджувальної ради у понеділок, повідомляють у прес-службі партії.

Політик стверджує, що захоплення Інституту серця організувала в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, "якій байдужі життя українців, бо її не зупинило те, що на момент захоплення у лікарні знаходились понад 200 хворих, з яких 32 людини – в реанімаці"».

"Я вимагаю захистити лікарів і пацієнтів Інституту серця і вжити всіх можливих заходів, щоб у вівторок там відбулися чесні вибори гендиректора. Лікарі повинні рятувати хворих, а не захищати свій заклад від якихось відморозків", - наголосив лідер "радикалів".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ