Вибори

Ляшко вважає, що теледебати мають бути обов’язковими для всіх кандидатів у президенти

Кожен кандидат у президенти України має взяти участь у телевізійних дебатах і пояснити, що він робитиме у перші сто днів свого президентства, вважає лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

"Вибори Президента - це вибори майбутнього всього нашого народу. А політика - це не справа дилетантів і лузерів. Тому моя жорстка позиція - прямі телевізійні дебати всіх реальних кандидатів у президенти про всі актуальні для майбутнього і розвитку України питання", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у п’ятницю.

Зокрема, вважає О.Ляшко, учасники президентських перегонів мають сказати: як закінчити війну і повернути всі українські території, як відновити економіку і дати українцям роботу, як підвищити добробут звичайних сімей, як захистити пенсіонерів і дати українцям достойне життя, як зробити Україну сильною, аби з нами рахувався світ.

"Кожен із кандидатів має дати відповіді на ці ключові питання і пояснити що він буде робити в перші сто днів свого президентства. Я готовий представити свою програму і дискутувати з кожним кандидатом", - наголосив лідер РПЛ.

При цьому О.Ляшко закликав журналістів ставити політикам гострі питання і не влаштовувати "теплих ван" для кандидатів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ