Вибори

Бойко лідирує в президентському рейтингу в Харківській області - соцопитування

У Харківській області лідером президентського рейтингу є співголова "Опозиційною платформи - За життя" Юрій Бойко, якого готові підтримати 19,8% тих, хто визначився і братиме участь у виборах, свідчать результати опитування, проведеного в регіоні соціологічною групою "Рейтинг" у межах проекту "Портрети регіонів" з 16 листопада по 4 грудня 2018 року.

За Юлію Тимошенко і Володимира Зеленського в області готові віддати по 15,5% голосів, за Євгена Мураєва - 11,5%, Петра Порошенка - 9,0%, Вадима Рабіновича - 6,5%, Олега Ляшка - 4,5%.

Рейтинг інших кандидатів - менше 4%. У той же час, кожен четвертий житель області не визначився з вибором кандидата, кожен сьомий - не бажає голосувати.

У рейтингу партій лідирує партія "Опозиційний блок", яку підтримують 16,4% тих, хто визначився і візьме участь у виборах. За "Батьківщину" Ю.Тимошенко готові віддати свої голоси 14,3%, "Слугу народу" - 12,6%, партію "Наші" - 10,9%, БПП "Солідарність" - 9,0%, "За життя" - 8,7%, "Відродження" - 8,3%, "Радикальну партію" - 4,0%.

Рейтинг інших партій - менше 3%. Водночас, чверть жителів області не визначилися з вибором, кожен шостий - не хоче голосувати

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ