Вибори

Вакарчук про поновлення Насірова на посаді: Судді ухвалювали таке рішення, бо їм за нього нічого не буде

Судді ухвалили рішення про поновлення Романа Насірова на посаді очільника ДФС, бо знали, що вони – частина великої політичної системи, і їм за таке рішення нічого не буде, вважає фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

"Учора Окружний адмінсуд міста Києва поновив Насірова на посаді… Я хочу вам сказати: люди приймали це рішення, бо точно знали, що їм за це нічого не буде, бо вони частина великої системи. Судова система – це тільки частина великої політичної системи, яка сьогодні управляє нами", - заявив співак на своїй сторінці в Фейсбук у середу.

При цьому, вважає С.Вакарчук, судді знали, що люди, для яких боротьба з корупціонерами є пріоритетом, не пропустять такого рішення.

"Судді, які вчора винесли це рішення, живуть у тій самій країні, що ми з вами. Вони дивляться ті самі новини, вони знають, про що думають люди. І вони точно знали, що резонанс з такого рішення буде величезний. Вони точно знали, що люди, для яких боротьба з корупцією і корупціонерами є величезним пріоритетом, ніколи просто так не пропустять цього рішення", - сказав лідер гурту "Океан Ельзи".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ