Вибори

Олександр Мороз заявив, що готовий знову балотуватися в президенти

Колишній спікер Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що має намір знову балотуватися в президенти України.

"Сьогодні на керівній активі партії, яку я очолюю, розглядалося і це питання - внесення конкретних пропозицій щодо того, як захищати, у тому числі, українську землю як основу державності. Рекомендується брати активну участь у президентській кампанії та в наступних виборах і парламентській кампанії", - cказав О.Мороз в ефірі політичного ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна" у вівторок.

О.Мороз зазначив, що 12 грудня відбудеться з'їзд соціалістів, на якому будуть обговорювати питання кандидатури в президенти, і сам О.Мороз готовий брати участь у виборах в разі підтримки його кандидатури.

"З'їзд буде 12-го числа, 13-го я готовий дати відповідь на це питання. Я налаштований змінити систему влади, тому що це ключове питання сьогодні в Україні. Я звернуся до людей. Якщо підтримають, то піду", - заявив він.

Нагадаємо, Олександр Мороз очолював Верховну Раду в 1994-1998 роках, а також у 2006-2007 роках. Він уже неодноразово балотувався в президенти. Так, на виборах 1994 і 1999 років посів третє місце. У 2004 і 2010 роках також балотувався.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ