Вибори

Рабінович: Треба менше дивитися на рейтинги, а йти до виборців і доводити

Замість того, щоб дивитися на рейтинги, кандидатам в президенти потрібно йти до виборців і доводити своє право будувати новий курс порятунку України, заявив член "Опозиційною платформи - За життя" Вадим Рабінович, коментуючи дані соцопитування КМІС, оприлюднені у вівторок.

"У нас цих гетьманів вже більше, ніж людей. Треба будувати країну, а не мірятися у кого довша булава. Я можу це говорити, тому що я зняв свою кандидатуру", - сказав В.Рабінович в ефірі телеканалу "112.Україна".

При цьому, відповідаючи на питання, як він оцінює в даному соцопитуванні результати "Опозиційної платформи - За життя" (11,2%), яка поступається тільки "Батьківщині" (13%) і "Слузі народу" (11,3%), політик заявив, що такі цифри його не здивували.

"Це не дивні результати для мене з однієї простої причини - ми об'єднувалися для того, щоб перемагати. Об'єднуватися, щоб програвати - не треба. Я думаю, що це - непоганий результат. Але це, безумовно, і не кінцевий результат - треба працювати. І треба менше дивитися на рейтинги, а йти до виборців і доводити своє право будувати новий курс - курс порятунку нашої країни", - вважає В. Рабінович.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ