Вибори

Скандальний політтехнолог Володимир Петров заявив, що братиме участь в президентських виборах

Політтехнолог Володимир Петров, який проходить у справі про секс-скандал, заявив, що братиме участь в президентських виборах, пише видання "Страна".

"Це вимушене рішення. Я не ставлю перед собою ніяких цілей і завдань, крім як називати кінчених кінченими. З позиції журналіста, автора програми, мені не дають цього робити, змушують мовчати. ​​Поясню: є низка кандидатів в президенти, які, дізнавшись або навіть запідозривши про мою участь у виборах, влаштували істерику, зробили все можливе для того, щоб мене зупинити. Іншого виходу я не бачу, крім як зробити те, чого вони найбільше бояться. Хлопці, ось піду в президенти, і всіх вас на очах в усієї країни назву жлобами і крадіями. Зроблю це обгрунтовано - з документами, відео та іншими матеріалами. Не я це перший почав", - сказав В.Петров.

Як повідомлялося, політтехнолога В.Петрова підозрюють в організації гучного секс-скандалу. Йдеться про історію, яка виникла навколо Олександра Варченко - чоловіка заступник голови "українського ФБР" Ольги Варченко. Він нібито погрожував столичній студентці Наталії Бурейко в соцмережі Tinder, примушуючи її вступити з ним в інтимний зв'язок.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ