Вибори

Кравчуку імпонує передвиборча програма Тимошенко

Перший президент України Леонід Кравчук позитивно оцінює передвиборчу президентську програму лідерки ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

"Я читав її програму і я вважаю, що ця лінія Тимошенко на те, щоб залучити до влади народ і контролювати владу народом, мені імпонує, а якою буде механізм - я не знаю", - сказав він журналістам у четвер у Києві.

Щодо музиканта Святослава Вакарчука та шоумена Володимира Зеленського, то, за словами Л.Кравчука, він ставиться до них із повагою, але не вважає їх хорошими претендентами на посаду президента за нинішніх умов.

Стосовно лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка перший президент заявив, що вважає його більш підготовленим кандидатом.

Водночас Л.Кравчук критикує третього президента Віктора Ющенка за заяву про необхідність об'єднання для підтримки нинішнього президента Петра Порошенка. "Це просто фантазія. Я наполягаю, що об'єднуватися потрібно навколо стратегічних цілей держави", - зазначив він.

Перший президент заявив, що свою позицію про підтримку конкретної кандидатури на виборах глави держави озвучить тільки після офіційної реєстрації кандидатів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ