Вибори

Строкові вибори дуже важливі, в першу чергу, для економіки і бізнесу - депутат від "БПП"

Строкові президентські вибори в Україні важливі як з точки зору демократії, так і прогнозованості розвитку нашої економіки і бізнес-середовища, заявив перший заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко. 

"Строкові президентські вибори дуже важливі. По-перше, вони важливі, щоб підтвердити демократичний шлях розвитку нашої країни. По-друге, я, як людина з бізнесу, можу сказати, що для бізнес-середовища і розвитку бізнесу в країні дуже важлива прогнозованість. Згадаймо, скільки у нас в Україні тільки за останні п’ятнадцять років було дострокових президентських і парламентських виборів? Тому, коли ми від постійних дострокових виборів переходимо до вже планових строкових виборів Президента, парламенту і місцевих виборів, і переходимо на, скажімо по-простому, п’ятирічні планування, – це та прогнозованість, яку я й маю на увазі", – сказав І.Кононенко в ефірі Радіо НВ у п'ятницю, повідомляють у прес-службі партії.

За його словами, він впевнений, що наступного року президентські і парламентські вибори в Україні відбудуться за графіком, визначеним законом і Конституцією.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ