Вибори

Білецький заявив, що був готовий підтримати Олега Тягнибока як єдиного кандидата в президенти від націоналістів

Кандидатом на виборах від опозиції мав бути лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок, заявив голова "Національного корпусу" Андрій Білецький.

"Активні переговори у форматі підписантів Маніфесту (про об’єднання опозиції – ІФ) проводилися навесні 2018 року, і у травні були ухвалені чіткі рішення. Суть цих чітких рішень - ми висуваємо єдиного кандидата на президентських, а на парламентські вибори йдемо єдиною колоною. Я погодився підтримати кандидатуру від "Свободи". Станом на травень цією кандидатурою був Олег Тягнибок", - розповів А.Білецький в інтерв’ю "Главкому".

Однак, за словами політика, "Свобода" втратила інтерес до виконання своїх зобов‘язань перед "Нацкорпусом", "домігшись підтримки у важливому для них питанні".

"Я вважаю, що у "Свободи" є лідер. Якщо ми будемо ставити технічних кандидатів, то це взагалі знущання над лідерським принципом і відповідальністю. Олег Ярославович – політик старого ґатунку, досвідчений. Він повинен був вести свою партію на виборах", - підкреслив А.Білецький.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ