Вибори

Порошенко зробив зауваження народному депутату за нецензурне висловлювання в залі парламенту

Президент України Петро Порошенко на позачерговому засіданні парламенту, де схвалювали режим воєнного стану, зробив зауваження одному з народних депутатів за нецензурне висловлювання.

Виявилося, що П.Порошенко звернувся з проханням до позафракційного нардепа Віталія Купрія. Відео з інцидентом нардеп опублікував на своїй сторінці в Фейсбук.

Конфлікт виник, коли президент промовив перед депутатами фразу: "4,5 роки українські воїни, українська армія, український громадянин-платник податків, українська влада, український парламент, український уряд і український президент роблять все можливе для того щоб захистити рідну землю ... ". У цей момент В.Купрій вигукнув з місця: "Інвестує в Росію!". На що президент перервався і відповів йому: "Помовчіть! ..".

Після цього він продовжив свою промову, а між позафракційним нардепом В.Купріем і депутатами поруч з ним виникла словесна перепалка, під час якої Купрій сказав: "... Давай я сяду там, де я хочу! Так мені пох@р!".

Саме в цей момент П.Порошенко знову перервався і сказав: "Ви можете не матюкатися в парламенті? Ви виявляєте таку культуру! Я сподіваюся, що це не "Самопоміч"? Тоді вибачте".

На відео описаний фрагмент починається на 15-ій хвилині:

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ