Вибори

Бойко закликав ЄС стати посередником у врегулюванні кризової ситуації в Азовському морі

Народний депутат, співголова міжфракційного депутатського об'єднання "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко закликав Європейський Союз стати посередником у врегулюванні кризової ситуації в Азовському морі.

"Наша позиція полягає в тому, що зараз необхідно запросити структури Європейського союзу, щоб вони визначили майданчик і виступили посередником для проведення прямих переговорів між представниками влади України та РФ. Це потрібно зробити заради того, щоб уникнути масових трагедій в разі ескалації військового конфлікту. Необхідно негайно розпочати прямі переговори, для того щоб зберегти життя людей", - заявив політик, повідомляє прес-служба "Опозиційний блок".

Ю.Бойко підкреслив, що саме по собі запровадження воєнного стану не вирішить питання деескалації конфлікту в зоні Азовського моря.

"А що буде завтра після введення воєнного стану? Це поверне полонених, розрядить ситуацію, настане деескалація? Ні, після введення воєнного стану в практичному плані нічого не зміниться. Якщо ж сьогоднішня влада хоче таким чином зірвати президентські вибори, то ціна цього сценарію – життя українських громадян, подальший колапс економіки і, в підсумку, розвал країни", - підкреслив Ю.Бойко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ