Вибори

Фесенко: Зеленський може перемогти і Тимошенко, і будь-якого іншого кандидата у другому турі тому, що у нього менше антирейтинг - "РБК-Україна"

Низький антирейтинг актора Володимира Зеленського - це головна перевага, яку може дати йому можливість перемогти у другому турі президентських виборів будь-якого з кандидатів, заявив голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, пише "РБК-Україна".

"Зеленський є конкурентоспроможним. Я б обережно сказав, що він може перемогти і Тимошенко, і будь-якого іншого кандидата у другому турі тому, що у нього менше антирейтинг. Це головна перевага Зеленського над уже звичними для нас політичними лідерами. І Юлії Володимирівні, і іншим політикам слід серйозно сприймати Володимира Зеленського - як одного з головних фаворитів", - прокоментував експерт результати останнього всеукраїнського опитування, яке провів Інститут соціальних технологій "Соціополіс".

Політолог переконаний, що команди інших кандидатів в президенти поки не розуміють, як вибудовувати стратегію для боротьби із В.Зеленським.

"Це головний біль і проблема, рецепта вирішення якої вони не знайшли для себе, хоча будуть шукати. Дійсно, як боротися із Зеленським, який не є класичним політиком, проти якого не можна застосувати політичний компромат або політичні звинувачення?" - заявив В.Фесенко.

Варто відзначити, В.Зеленський поки офіційно не заявляв про свій намір брати участь в президентських виборах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ