Вибори

І.Кива: Влада використовує сліпих для фальсифікації виборів

Влада в Україні протягом багатьох років використовувала обмежені можливості сліпих для фальсифікації виборів, порушуючи їх право на таїнство голосування, заявив голова Соціалістичної партії України Ілля Кива, повідомляє прес-служба СПУ.

"В Україні немає спеціальних бюлетенів для сліпих. Люди позбавлені свого законного права – таємно віддати голос на виборах. Більш того, влада користується цим. Це ще один цинічний спосіб фальсифікації", - сказав він в ефірі телеканалу "112 Україна".

І.Кива також підкреслив, що Соцпартія розробляє програму, яка буде спрямована на поліпшення якості життя людей з особливими потребами.

"Сьогодні сліпих не вважають за людей. Саме тому, ми вважаємо за необхідне виправити ситуацію, що склалася. Ми готуємо програму, спрямовану на поліпшення рівня життя таких людей. Людей з обмеженими можливостями. Вони такі ж як і всі, і заслуговують гідного життя", - зазначив він.

Як повідомлялося, голова СПУ анонсував проведення найближчим часом форуму з питань людей з проблемами зору та слуху за підтримки Соціалістичної партії України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ