Вибори

Бойко: Перемогти цю владу можна, тільки об’єднавшись

"Опозиційна платформа - За життя" була створена два тижні тому і зараз йде процес формування парламентської групи в складі якої вже 19 депутатів, сказав засновник опозиційної платформи Юрій Бойко.

"Багато хто сьогодні дивується, як поодинці можна перемогти нинішню владу. Звісно, що це можна зробити тільки разом, тільки об'єднавшись. Саме це завдання ми ставимо перед собою. Чим більше у нас буде однодумців, тим швидше буде змінена влада", - зазначив Ю.Бойко в ефірі телеканалу "Інтер", повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Опозиційний політик підкреслив, що учасників платформи об'єднують три базові принципи.

"По-перше, це мир на сході і відновлення територіальної цілісності країни. Це головні вимоги українців. По-друге, це підтримка реального сектора економіки і підприємств, створення нових робочих місць, а не гонитва за кредитами, що робить нинішня влада. І третє - це відновлення позаблокового статусу України, країни, де людина відчуває себе захищеним, де людей не грабують на вулиці, де правоохоронні органи захищають громадян, а не виконують політичні замовлення", - резюмував Ю.Бойко.

Як повідомлялося, 9 листопада Ю. Бойко і В. Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя". Згодом об'єднана опозиція висунула Ю.Бойко як кандидата в президенти України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ