Вибори

Тимошенко: "Батьківщина" не голосуватиме за корупційний бюджет-2019

"Батьківщина" не голосуватиме за проект держбюджету на 2019 рік, а усі, хто його підтримає, - це спільники корупційних оборудок Петра Порошенка, заявила лідер фракції Юлія Тимошенко на брифінгу за підсумками Погоджувальної ради у понеділок.

"Кожен проект бюджету, який подається урядом Порошенка за останні 4 роки, є концентрованим втіленням корупції, яку президент очолює. І бюджет на наступний рік - не виняток", - зазначила Ю.Тимошенко, повідомляють у прес-службі партії.

За словами політика, 32% бюджету скеровується на велику фінансову піраміду, яка називається "борги держави Україна", які створені Порошенком і обслуговуються його людьми.

"419 млрд грн - це те, що вони хочуть забрати в держави і не витратити на її розвиток. Порівняйте з видатками на оборону - 85 млрд, доходами Пенсійного фонду - 120 млрд грн", - підкреслила лідер "Батьківщини".

Вона також додала, що в умовах шаленого підвищення тарифів ще й на 22% зменшуються субсидії для українських родин.

"Заморожуються пенсії і зарплати. І є ще безліч "приємних" корупційних видатків, які роздає зараз Порошенко і його уряд депутатам, щоб вони за це лайно, яке назвали проектом бюджету на 2019 рік, голосували", - обурилася Ю.Тимошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ