Вибори

Приходько про скандал з інтерв’ю: Я не була готова до такого натиску на адресу Тимошенко

Колишня співачка Анастасія Приходько заявила, що пішла з інтерв’ю програми "Рандеву" на "5 каналі", бо не очікувала незручних питань і розгубилася.

"Раніше я вже брала участь в зйомках цієї програми, і була налаштована на конструктивний діалог. Звичайно, я розуміла, що цей канал належить панові Порошенку, а я знаходжуся в команді Юлії Тимошенко. Проте, була впевнена, що ефір буде побудований на взаємній повазі, та повазі до моїх політичних партнерів. На усіх ефірах, я завжди говорю: "Я ще не політик, і тільки стаю на цей шлях. Звичайно, мені потрібно багато чому вчитися, що я і роблю". Але навіть при цьому, я не була готова до такого натиску на адресу Юлії Тимошенко", - написала А.Приходько на своїй сторінці у Фейсбук у вівторок.

За її словами, питання були побудовані так, щоб принизити людину, якої не було в студії і маніпулювати інформацією.

"Відверто кажучи, я не чекала такого підходу і розгубилася. У моєму розумінні бездоказове звинувачення Юлії Тимошенко у всіх проблемах в Україні, це як мінімум підло. Принизити, маніпулювати інформацією та відверто говорити неправду, це мабуть риторика президентського каналу, яка побудована саме на цьому", - наголосила політик.

Як повідомлялося, А.Приходько втекла з інтерв'ю програми "Рандеву з Яніною Соколовою" після того, як ведуча почала ставити їй незручні політичні питання про Ю.Тимошенко.  

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ