Вибори

"Самопоміч" вимагає пояснень від СБУ та ГПУ щодо прослуховування Андрія Садового

Політична партія "Об'єднання "Самопоміч" звернулася до СБУ та ГПУ з вимогою пояснити на якій підставі проводилось прослуховування лідера політсили Андрія Садового

"Незаконне прослуховування опозиційних політиків з метою їх подальшої дискредитації – пряма ознака деградації влади Петра Порошенка. Так роблять лише слабкі та корумповані можновладці. Такі методи – ознака країн третього світу", - йдеться в заяві політичної партії, яку оприлюднили на сайті "Об'єднання "Самопоміч".

"Самопоміч" також звернулась до міжнародного співтовариства з проханням посилити контроль за методами ведення майбутніх президентських та парламентських виборів в Україні, дотриманням прав громадян.

Як повідомлялося, 9 листопада у ЗМІ ширився аудіозапис на якому чутно, як мер Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий говорить неприємні речі щодо покійної активістки Катерини Гандзюк та звинувачує її у розвалі місцевого осередку "Самопомочі". Того ж дня, А. Садовий підтвердив автентичність запису та заявив, що це було сказано після отримання неперевіреної інформації і вибачився.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ