Вибори

Ляшко: Владі корови не потрібні

В Україні необхідно заборонити пальмову олію в молочній продукції, запровадити державні дотації на корів та компенсації вартості української сільгосптехніки, вважає лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

"У селі Балкове в Запорізькій області люди пожалілися, що на все село лишилося всього 8 корів! Чому так? Бо владі корови не потрібні. Вони хочуть за безцінь забрати в селян землю, продати її латифундистам чи виміняти на кредити. Сьогодні селянин не знає - чи буде в нього земля, коли він прокинеться зранку, чи може прийдуть рейдери і її заберуть", - написав політик на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами О.Ляшка, для того, щоб аграрії спали спокійно, він ініціював зміни до Конституції по землі, які завтра почнуть розглядати в Конституційному суді.

"Людям має бути вигідно торгувати не землею, а продукцією, вирощеною на ній. Мені важливо, щоб діти споживали натуральні продукти, домашній сир та молоко, а не труїлися дешевим замінником - пальмовою олією. Для цього потрібна заборона пальмової олії в молочній продукції, державні дотації на корів, компенсація вартості української сільгосптехніки", - додав лідер "радикалів".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ