Вибори

Незручні запитання про Тимошенко змусили піти з інтерв'ю екс-співачку Анастасію Приходько

Колишня співачка Анастасія Приходько втекла з інтерв'ю програми "Рандеву з Яніною Соколовою" на українському "5 каналі" після того, як ведуча почала ставити їй незручні політичні питання.

Зокрема мовилось про лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, яку А.Приходько активно підтримує. Під час інтерв'ю екс-співачка заявила, що її соратниця не займається ніяким бізнесом на відміну від чинного президента України Петра Порошенка, а тому їй нібито можна вірити "на слово".

Тоді журналістка поцікавилася звідки ж Ю.Тимошенко бере гроші на життя та на передвиборчу кампанію. Однак А.Приходько так і не змогла відповісти на це питання, підкресливши лише, що лідер "Батьківщини" користується повагою всього світу. Така відповідь не вгамувала цікавість журналістки Я.Соколову, тому почала ставити уточнюючі питання.

Але в розмову втрутився один із чоловіків, який представився "громадянином України Костянтином". Він заявив, що хоче поставити запитання, але за умови вимкненої камери. Між ним і Я.Соколовою зав'язалася словесна перепалка, після якої А.Приходько просто зняла з себе мікрофон і без пояснень вийшла зі студії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ