Вибори

ЦВК відклала вибори в двох тергромадах Донецької області через терористичну загрозу

Центральна виборча комісія України своїм рішенням у четвер відклала вибори в двох об'єднаних територіальних громадах Донецької області через загрозу терактів, повідомила прес-служба ЦВК.

"У ЦВК 18 жовтня 2018 року надійшов лист від Донецької обласної військово-цивільної адміністрації про неможливість забезпечити в зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України належну безпеку громадян та уникнення терористичної загрози під час проведення перших місцевих виборів", - йдеться в оприлюдненому на сайті ЦВК повідомленні в четвер.

Відзначається, що йдеться про Криворізьку сільську об'єднану територіальну громаду та додаткові місцеві вибори в Шаховській сільській об'єднаній територіальній громаді Добропільського району Донецької області.

Як наголошується, в своєму листі обласна ВЦА пропонує відстрочити "до стабілізації ситуації" проведення запланованих на 23 грудня виборів.

"Розглянувши зазначений лист та інші документи, комісія констатувала достатність підстав для встановлення нею неможливості забезпечити підготовку і проведення вищезазначених місцевих виборів", - зазначили у відомстві.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ