Вибори

Співачка Приходько вирішила йти в політику разом із командою Тимошенко

Співачка Анастасія Приходько, яка цього місяця заявила про завершення своєї музичної кар'єри, працюватиме в передвиборчій команді лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко та готова стати народним депутатом України за списком партії.

"Не приховую, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною та пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю.В.Тимошенко та партія "Батьківщина"? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна сильний політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями", - написала А.Приходько на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Я сподіваюся на вашу підтримку і в майбутньому, та вірю, що якщо мені довірять стати народним депутатом України, то разом з усіма вами та нашою командою ми зможемо змінити Україну так, що станемо не лише географічним центром Європи, а й центром нового європейського життя", - написала вона в зверненні до своїх підписників у соцмережі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ