Вибори

Ляшко: Якщо влада не вирішить проблему із опаленням у Павлограді – місто може стати другим Алчевськом

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко відвідав Павлоградську лікарню на Дніпропетровщині. Він стверджує: там досі немає опалення.

"Пацієнти павлоградської лікарні кутаються у дві ковдри, що приносять з дому, в ноги ставлять обігрівач, в кого є, бо з вікон дме... У цих умовах не те що не вилікуєшся - ще більше захворієш. А на таблетки у людей грошей немає...", - написав нардеп на своїй Facebook-сторінці.

Очільник міста Анатолій Вершина цю ситуацію коментує так: "Ми зробили все, щоб працювали котельні і все інше. Але "Нафтогаз" поставив умову: погасити борги і внести передоплату за газ 51 мільйон гривень. У нас річний бюджет розвитку міста – 50 мільйонів гривень. У нас немає таких коштів", - цитує Вершину прес-служба "Радикальної партії".

"Виходить, що кожен житель Павлограду повинен платити за борги держави перед "Нафтогазом". Чому люди стали заручниками, коли міненерго не може розібратися з постачальником газу?", - наголосив народний обранець.

За словами Ляшка, якщо проблема із підключенням опалення в Павлограді не вирішиться – місто може стати другим Алчевськом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ