Вибори

Тимошенко та Гриценко частіше за інших виступають із твердженнями, з якими згодні українці, - опитування КМІС

Лідерка Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко та лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко найчастіше просувають твердження, з якими згодні українці, свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології у вересні.

Відповідаючи на запитання про те, які політики або блогери найчастіше просувають твердження, що їх поділяють респонденти, 10,7% респондентів назвали Ю.Тимошенко, 10,6% - А.Гриценка, 8,8% - лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, 8,1% - співака та громадського діяча Святослава Вакарчука.

Водночас, маючи можливість обрати щонайбільше сім варіантів відповідей, 29,6% опитаних не змогли або відмовилися відповісти. 21,6% респондентів сказали, що ніхто із зазначених у переліку політиків і блогерів не просуває твердження, з якими вони згодні.

Опитування 8-23 вересня провів КМІС на замовлення громадської організації "Детектор медіа" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Загалом було опитано 2026 респондентів у всіх областях України, за винятком Криму та непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей. Похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ