Вибори

У ЄС хочуть збереження Україною євроінтеграційного курсу після виборів і виходять із цього при спілкуванні з українськими політсилами - Лінкявічюс

У Європейському Союзі уважно стежать за ситуацією перед виборами в Україні в 2019 році та з надією дивляться на збереження євроінтеграційного курсу Києва після них, повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс.

"Ми, звісно, дуже уважно спостерігаємо за тими процесами, які відбуваються, і хотіли б, щоб інвестиція у євроінтеграційний курс збереглася. Виходячи з цього ми й ведемо свій діалог з усіма політичними силами. Ми дивимося з надією, що все це вийде", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в кулуарах Варшавського безпекового форуму, відповідаючи на запитання про можливість реваншу проросійських сил на виборах в Україні в 2019 р.

За словами Л.Лінкявічюса, ЄС зробив великі інвестиції в євроінтеграційний курс України. "Але ми не можемо, не будемо й не бажаємо ввійти у внутрішні українські чвари", - зазначив міністр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ