Вибори
11:46 02.11.2012

Визначилися переможці в мажоритарних округах Львівщини

3 хв читати

В 11 одноманданих округах Львівської області з 12 перемогли представники опозиційних партій "Батьківщина" і "Свобода". Це випливає з даних ЦВК після підрахунку 100% протоколів у цих округах.

Таким чином в окрузі №115 переміг кандидат від "Батьківщини" 39-річний Михайло Хміль із результатом 43,09% голосів. До обрання працював заступником Львівської обласної організації громадської організації "Фронт змін". Безпартійний.

В окрузі №116 із результатом 68,02% перемогла кандидатка від ВО "Свобода" Ірина Фаріон. 48-річна І.Фаріон кандидат філологічних наук, доцент Національного університету "Львівська політехніка". Член ВО "Свобода".

В окрузі №117 із результатом 27,34% переміг кандидат від "Батьківщини" Ігор Васюник. До участі у виборах І.Васюник обіймав посаду заступника голови громадської організації "Фронт змін" у Львівській області. У 2005-2006 працював на різних посадах у НАК "Нафтогаз України" - від начальника департаменту до першого заступника голови компанії.

Переможцем виборів в окрузі №118 став 30-річний кандидат від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин. Його результат - 57,21% голосів виборців. Працює викладачем у НУ "Львівська політехніка", кандидат політичних наук. Один з активних учасників сутичок 9 травня 2011 року у Львові.

В окрузі №119 перемогу отримала кандидатка від "Свободи" Ірина Сех. 42-річна підприємець і лідер Львівської обласної організації ВО "Свобода" перемогла з результатом 64,86%. І.Сех очолює в обласній раді комісію з питань екології та надр.

Переможцем виборів в окрузі №120 став єдиний самовисуванець Ярослав Дубневич - 46,91%. 43-річний президент ТОВ "Корпорація КРТ" разом із братом Богданом входить до складу найбагатших людей області. Медіа неодноразово оприлюднювали інформацію про тісну співпрацю обох братів із губернатором Львівської області Михайлом Костюком.

В окрузі №121 переміг лідер Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Роман Ілик. Результат 50-річного Р.Ілика в рідному Дрогобицькому районі становив понад 49% голосів виборців. Перед тим, як піти у політику, активно займався бізнесом - організував стоматологічну клініку та керував нею.

Переможцем в окрузі №122 став кандидат від ВО "Батьківщина" 46-річний Василь Пазиняк. Його результат становив 55,86%. В.Пазиняк працює на кафедрі дитячої хірургії Львівського національного медичного університету. Чотири рази обирався депутатом Львівської обласної ради.

В окрузі №123 перемогла 49-річна підприємець і громадський діяч Лідія Котеляк із результатом 29,71% голосів. Л.Котеляк очолює ТОВ "Ліда" та є головою Львівської обласної громадської організації "Жінки Батьківщини".

Перемогу в окрузі №124 здобув кандидат від "Батьківщини", нинішній народний депутат від БЮТ Степан Курпіль. 53-річний депутат виграв вибори з результатом 61,73%.

В окрузі №125 переміг Андрій Тягнибок - молодший брат лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - з результатом - 35,47%. 39-річний А.Тягнибок очолює ТОВ "Комплект груп" та є депутатом Львівської облради від ВО "Свобода".

Переможцем в окрузі №126 став кандидат від "Батьківщини" Олег Канівець. 49-річний президент ТОВ "Укртехнобудінвест" переміг із результатом 41,20%. Був депутатом Львівської обласної ради від "Нашої України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Науседа перемагає в першому турі виборів президента в Литві

Соціалісти перемагають на виборах у Каталонії

Президентські вибори в Литві відбулися за явки майже в 60%

У Литві відбуваються президентські вибори й референдум про подвійне громадянство

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

Бельгія починає розслідування за підозрою у втручанні Росії в майбутні вибори в ЄС

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА