Економіка

Уруський обговорив із представниками американського Інституту оборонного аналізу реформу оборонної промисловості та допомогу США

Віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський обговорив під час зустрічі з делегацією Інституту оборонного аналізу (IDA, США) на чолі з Мартіном Гордоном Нейлом поточну реформу оборонної промисловості України та надання американської допомоги в цьому процесі.

Як повідомляється на сайті відомства в четвер, Уруський розповів про архітектуру побудови українського оборонно-промислового комплексу, цілі та завдання, які вирішуватимуть державні холдингові компанії "Оборонні системи України" та "Аерокосмічні системи України", а також роль і повноваження наглядових рад, що будуть сформовані в них.

"Експерти IDA позитивно оцінили динаміку тих змін, що відбуваються в Україні в процесі реформування оборонної та авіакосмічної галузі... Експерти запропонували допомогу у сфері розробки нормативно-правових документів, необхідних у процесі проведення реформ", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ