Економіка

Заявки на конкурс на главу Бюро економічної безпеки подали понад 50 осіб

Конкурс на посаду директора Бюро економічної безпеки (БЕБ) зацікавив понад 50 кандидатів, повідомив перший віце-прем'єр - міністр економіки Олексій Любченко агентству "Інтерфакс-Україна" в кулуарах 4-ї конференції з питань реформ в Україні у Вільнюсі в четвер.

За його словами, вже отримано 51 заявку, проте поки що складно назвати їх точну кількість, оскільки деякі заявки могли подаватися поштою.

Любченко уточнив, що у п'ятницю відбудеться засідання конкурсної комісії, на якій ця інформація стане більш повною.

Перший віце-прем'єр також утримався від коментування конкретних кандидатів, які вже публічно заявили про подання заявок.

Як повідомлялося, БЕБ почне працювати 25 вересня. Наступного дня після цього припинить своє існування Державна ФС, яка вже перебуває в процесі ліквідації.

Прийом заявок на конкурс завершився увечері 7 липня. Щодо подання заявок на нього вже повідомили екс-міністр фінансів і екс-глава Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк, нинішній глава ДФС Вадим Мельник і колишній в.о. глави ДФС Сергій Солодченко. Водночас голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев уточнив, що не претендуватиме на цю посаду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ