Економіка

Вітренко запропонує деяким екс-співробітникам "Нафтогазу" повернутися до компанії

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко запропонує деяким співробітникам, які пішли разом із ним протягом 2020 року, повернутися до компанії.

"Пропонуватиму (повернутися - ІФ) багатьом зі своїх колег, роботу яких я ціную", - сказав він під час онлайн-конференції в Києві у п'ятницю.

За його словами, йдеться, зокрема, про Олега Діденка, який працював директором з проблемної заборгованості та газорозподільних систем, і Олександра Веденєєва - екс-начальника департаменту ринкових досліджень НАК.

Вітренко уточнив, що ніхто з чинного топ-менеджменту "Нафтогазу" поки що не подав заяву про звільнення після його приходу, з багатьма з них він вже спілкувався.

"Поки що керівники конструктивно працюють, проводять відповідні зустрічі. Це не означає, що ніхто з них не змінить своєї думки, але поки що мені такі невідомі", - зазначив голова НАК.

Вітренко також повідомив, що до детального вивчення роботи структурних підрозділів та дивізіонів групи він не готовий говорити про зміну поточної структури та моделі трансформації "Нафтогазу".

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України в рамках загальних зборів акціонерів НАК "Нафтогаз України" 28 квітня 2021 року достроково припинив повноваження Андрія Коболєва, звільнивши його з посади голови правління, обрав і призначив головою НАК Вітренка з 29 квітня терміном на один рік.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ