Економіка

Уряд має намір виплатити по 8 тис. грн підприємцям і співробітникам підприємств, які постраждають у зв'язку з карантином у "червоних" зонах, - Шмигаль

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що уряд має намір виплатити по 8 тис. грн фізичним особам-підприємцям і співробітникам підприємств, які постраждають у зв'язку з упровадженням карантинних заходів у "червоних" зонах.

"Держава готова виплатити відповідним ФОП і співробітникам підприємств, які постраждають унаслідок упровадження карантинних обмежень у "червоних" зонах, по 8 тис. грн. Будуть введені грошові виплати на підтримку за аналогією з тією, яку люди отримували взимку. Зокрема, розроблено комплекс заходів із підтримки людей і бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування", - сказав Шмигаль на засіданні уряду в середу.

За словами прем'єра, держава виплатить підприємцям і співробітникам підприємств, які постраждають у зв'язку з упровадженням карантинних заходів, по 8 тис. грн.

"Але, окрім цього, ми очікуватимемо підтримки місцевих органів для цих людей додатково до коштів, які виплачує держава", - додав Шмигаль.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ