Економіка

Шмигаль доручив Мінінфраструктури розробити до 22 лютого рішення з підтримки українських авіаперевізників

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Міністерству інфраструктури України до 22 лютого розробити рішення з підтримки вітчизняних авіаперевізників, повідомляється на сайті уряду у вівторок.

"Українці мають отримати доступ до якісних і дешевих авіаційних перевезень і на внутрішніх рейсах, і на міжнародних", - заявив Шмигаль під час наради щодо розвитку внутрішніх авіаційних перевізників 16 лютого.

Прем'єр-міністр додав, що "в контексті підписання угоди про Спільний авіаційний простір з Європейським Союзом підтримка вітчизняних авіакомпаній сьогодні має визначальну роль". "Необхідно активізувати роботу та сформувати державну стратегію підтримки вітчизняних авіаперевізників у зв’язку з негативними наслідками пандемії COVID-19. Важливо якнайшвидше завершити цей процес, щоб українці отримували безпечні та якісні послуги", - наголосив Шмигаль.

У нараді також узяли участь міністр інфраструктури Владислав Криклій, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко та представники Міністерства фінансів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ