Економіка

Данілов закликав держзамовників проаналізувати виконання оборонзамовлення в 2020 році на предмет помилок

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов попросив кожного державного замовника проаналізувати виконання державного оборонного замовлення (ДОЗ) у 2020 році та вжити заходів, щоб не повторити помилки в майбутньому.

Як повідомляється на сайті РНБО у середу, про це глава відомства заявив на нараді з питання стану виконання держоборонзамовлення у 2020 році.

На нараді також обговорили стан підготовки проекту основних показників ДОЗ на 2021, 2022 і 2023 роки, а також підготовку проектів актів Кабінету Міністрів у зв'язку з ухваленням закону "Про оборонні закупівлі".

"Основні показники оборонного замовлення мають бути розглянуті на засіданні Ради національної безпеки і оборони України і протягом місяця після набрання чинності закону про Державний бюджет України на відповідний рік затверджені Кабінетом Міністрів України", - зазначив секретар РНБО.

Данілов також звернувся до держзамовників із закликом якнайшвидше надати пропозиції до проекту основних показників ДОЗ на 2021-2023 роки до уповноваженого органу з питань координації оборонного замовлення та до Апарату РНБО України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ