Економіка

Кабмін затвердив проект держбюджету-2021 - представник уряду у Верховній Раді

Кабінет Міністрів України затвердив проект державного бюджету на 2021 рік, повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

"Сьогодні зранку на позачерговому засіданні Кабмін ухвалив проект закону "Про Державний бюджет України на 2021 рік", - написав Мокан на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що ухвалення проекту бюджету урядом відбулося згідно з графіком бюджетного процесу і до 15 вересня документ має бути передано на розгляд Верховної Ради.

Крім того, уряд схвалив проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень". У ньому, зокрема, йдеться про необхідність заходів щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень та зниження податкового боргу, а також стимулювання економічної активності суб'єктів господарювання в умовах триваючого карантину.

Кабмін також ухвалив проект закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" щодо врегулювання низки питань, пов'язаних із підготовкою проекту закону про державний бюджет України на 2021 рік.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ