Економіка

"Київобленерго" змінило назву на "ДТЕК Київські регіональні електромережі"

За результатами загальних зборів акціонерів компанії назву ПрАТ "Київобленерго" змінено на ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

"Перейменування компанії - це частина плану ДТЕК із трансформації "Київобленерго" у сучасну сервісну компанію. "ДТЕК Київські регіональні електромережі" й надалі виконуватиме функції оператора системи розподілу електроенергії (ОСР)", - повідомила прес-служба компанії.

"Київська область - регіон із величезною енергетичною інфраструктурою - понад 50 тис. км мереж і більше ніж 1 млн клієнтів. Розуміючи потреби наших клієнтів, ми оновлюємося - і зовнішньо, і внутрішньо", - прокоментував генеральний директор "ДТЕК Київські регіональні електромережі" Віталій Шайда.

Як повідомлялося, "Київобленерго" увійшло до складу "ДТЕК Мережі" у 2019 році. Тоді ж було розроблено план якісного оновлення енергетичної інфраструктури Київської області. В результаті середній час ліквідації аварій за рік скоротився вдвічі - з п’яти-восьми до двох-чотирьох годин, реконструйовано дві великі підстанцій в Ірпені та Вишгороді, відремонтовано близько 4,882 тис. км ліній 0,4-110 кВ.

Крім того, ДТЕК в області спростив процедуру приєднань: тривалість виконання стандартних приєднань скоротилася втричі - із 63 днів у 2018 році до 26 днів у січні-травні 2020 року.

Компанія також запустила мобільний застосунок "Мережі онлайн", почала оновлювати ЦОК і диджиталізувати сервіси.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ